Battal İlgezdi, Öykü Arin’e kan bağışı ile destek oldu

Ataşehir Belediyesi'nin ilik nakli bekleyen hastalar için gönüllü kan ve kök hücre bağış kampanyasına Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi kan bağışında bulunarak destek verdi.

Battal İlgezdi, Öykü Arin’e kan bağışı ile destek oldu

Üç buçuk yaşındaki Öykü Arin için başlatılan ve tüm Türkiye’ye yayılan Lösemili hastalara umut olmak için düzenlenen kök hücre bağışı kampanyalarına Ataşehir Belediye çalışanların desteği ile hastaların umudunu yeşertmeye öncü oldu.

Ankara’da ki aday tanıtım toplantısından dönen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte, kök hücre kampanyasına destek vermek için Türk Kızılay’ının bağış otobüsünün bulunduğu Ataşehir belediyesi binasının önüne gelerek destek oldu.

Battal İlgezdi, Öykü Arin’e kan bağışı ile destek oldu - Resim : 1

“BİR KAN ÜÇ CAN DEMEKTİR”

Battal İlgezdi; kampanya ile ilgili şunları söyledi: “ Bildiğiniz gibi Ataşehir Belediye Başkanlığında Türk Kızılay’ı kan bağışı kampanyası başlattı. Bizde arkadaşlarımızla birlikte gelerek kan bağışında bulunduk. Bana göre kan bağışlamak her vatandaşın asli görevi olmalıdır. Bir kan üç can demektir. Ülkede de buna ihtiyaç var. Bu anlamda emeği geçen tüm Kızılay çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Battal İlgezdi, Öykü Arin’e kan bağışı ile destek oldu - Resim : 2

Battal İlgezdi, Öykü Arin’e kan bağışı ile destek oldu - Resim : 3

Battal İlgezdi, Öykü Arin’e kan bağışı ile destek oldu - Resim : 4

Öte yandan Öykü Arin'in annesi Eylem Şen de Battal İlgezdi'ye teşekkür etti.

Etiketler
Ataşehir Kan bağışı