Büyükçekmece’de şarkılar “Cumhuriyet Aşkına” söylendi

“Cumhuriyet Aşkına” konseri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Büyükçekmece’de şarkılar “Cumhuriyet Aşkına” söylendi

Cumhuriyet sevdalısı Büyükçekmecelilerin yoğun katılım sağladığı “Cumhuriyet Aşkına” konseri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sanatçı Neslinay Çınar, Remzi Uzgidim, Çiğdem Güven ve Burçin Cantürk’ün seslendirdiği Cumhuriyet şarkıları salonda büyük bir coşku yarattı.

Orkestra şefliğini Okan Tolga Mertel’in yaptığı konserde şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Büyükçekmeceliler unutulmaz bir konser gecesi yaşadı.

“Çok anlamlı ve çok özel bir konser”

Büyükçekmece halkının her zaman sanatla iç içe olduğunu belirten Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, “Yoğun mesaisinden dolayı bu akşam çok istemesine karşın aramızda olamayan Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün, hepinize sevgi ve selamlarını iletmemi istedi. Bu akşam burada yine çok özel ve çok anlamlı bir konserde bir araya geldik. Bize bu muhteşem geceyi yaşatan sanatçılarımıza ve onlara eşlik eden orkestramıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca böylesine anlamlı bir konserde salonu tıklım tıklım dolduran siz duyarlı büyük Büyükçekmece ailemize de çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Konser sonunda Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanları Bayram Ali Üner ve Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, sanatçılara çiçek takdim etti.

Etiketler
Büyükçekmece Konser Atatürk Kültür Merkezi