Beşiktaş Festivali finalini Hadise ile yapacak

30 Ağustos’ta Kenan Doğulu konseriyle açılışı yapılan Beşiktaş Festivali 1 Ekim Cumartesi günü Hadise ile kapanış yapacak.

Beşiktaş Festivali finalini Hadise ile yapacak

Kenan Doğulu konseriyle başlayan, Selda, Goran Bregoviç, Erdal Erzincan, Oğuz Aksaç, Bülent Ortaçgil gibi bir çok önemli sanatçıların sahne aldığı Beşiktaş Festivali 1 Ekim’de Hadise konseriyle son bulacak.

Tiyatro oyunları, sinema gösterimi gibi etkinliklerin de gerçekleştirildiği festivalde Ay ve ay ışığının birleşimi olarak tasarlanan Museum of the Moon’la Türkiye’de ilk kez, seyirciler ay ışığı altında konserlere katılıp sinema filmi izleme olanağı buldu.

Yemek Sepeti sponsorluğunda gerçekleşecek ve Beşiktaş Festivali’nin final konseri olacak konser öncesi, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat;

“Beşiktaş sanatın merkezi ve sanatın güzelleştirdiği bir kent. Sanatın ve festivallerin yasaklanmaya çalışıldığı bugünlerde komşularımızı onlara ulaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu amaçla 30 Ağustos’ta Kenan Doğulu konseriyle başlayan ve çok ünlü sanatçıyı ağırladığımız, sinema ve tiyatro gösterimleri yaptığımız Beşiktaş Festivali’ni Hadise konseriyle sonlandıracağız. Tüm komşularımızı 1Ekim Cumartesi günü Barbaros Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Hadise konserine davet ediyorum.” dedi.

Etiketler
Hadise Kenan Doğulu Beşiktaş Ağustos