Metro İstanbul'da bazı seferler iptal edildi

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış ulaşımı olumsuz etkiledi. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada yavaşlatılan ve iptal edilen seferler hakkında bilgi verildi.

Metro İstanbul'da bazı seferler iptal edildi

Yapılan uyarılar sonrasında sağanak yağışın etkisi altına giren İstanbul'da ulaşım da olumsuz etkilendi.

BAZI METRO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği, bazı seferlerin ise yavaşlatıldığı duyuruldu. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından seferlerin güncel durumu hakkında bilgi veriliyor.

İstanbul'un olumsuz hava koşullarının etkisi altına girmesi sonrasında Metro İstanbul'dan art arda yapılan açıklamalar şöyle oldu:

T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı’mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Cibali-Ayvansaray ve Silahtarağa-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılmaktadır.

TF2 Eyüp-Piyer Loti ve TF1 Maçka-Taşkışla teleferik hatları hava muhalefeti nedeniyle işletmeye kapatılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı'mızda seferlerimiz normale dönmüştür.

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'mızda seferlerimiz hat genelinde yapılmaya başlanmıştır. Hava şartları normale dönene kadar tedbir amaçlı trenlerimiz düşük hızda sefer yapacaktır.

Etiketler
İstanbul sağanak yağış İstanbul Metro Sağanak yağış