Fırtına devam ediyor: İstanbul'da trafik durma noktasına geldi

İstanbul’da gün içerisinde etkili olan şiddetli lodos ve yağış nedeniyle trafik felç oldu.

Fırtına devam ediyor: İstanbul'da trafik durma noktasına geldi

İstanbul'da gün içerisinde etkili olan şiddetli lodos ve yağış, megakentin trafiğini de felç etti. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik zaman zaman kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanırken, yoğunluk ise İBB verilerine göre yüzde 81 seviyelerine ulaştı.

TRAFİK FELÇ OLDU

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da sabah saatlerinden bu yana etkisini gösteren şiddetli lodos ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Şiddetli lodos ve yağışlı havanın etkili olduğu megakentte, araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar trafiği adeta felç etti.

TEK ŞERİTTEN AKIYOR

İstanbul'un bir çok noktasındaki yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik bazı bölgelerde durma noktasına geldi. İstanbul Boğazındaki lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde ise trafik zaman zaman kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle, bazı raylı sistem seferlerinde ve deniz ulaşımında da aksaklıklar yaşanıyor.

TRAFİK YÜZDE 85 OLARAK ÖLÇÜLDÜ

İstanbul'da lodos ve yağmurun etkisiyle iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 85 olarak ölçüldü.

Cevizlibağ Metrobüs Durağında kalabalık oluşurken, D - 100 trafiği adım adım ilerliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) trafik yoğunluk haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu 18.30 itibarıyla yüzde 85'e yükseldi.

Etiketler
İstanbul Lodos Şiddet Trafik