Valiliğin 'İmamoğlu' açıklamasına İBB'den yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Valiliği arasında yaşanan '23 Nisan' polemiği karşılıklı açıklamalarla devam ediyor.

Valiliğin 'İmamoğlu' açıklamasına İBB'den yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Valiliği arasında '23 Nisan' polemiği yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törendeki özensizliğe "Zavallılık" diyerek, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'yı eleştirmesinin ardından İstanbul Valiliği'nden gelen açıklamaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Twitter üzerinden yanıt verdi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "23 Nisan gibi, ulusumuzun birlik ve beraberliğini simgeleyen böylesine özel bir günde kullanılan üslubu ve sergilenen tavrı kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz" denilmişti.

İBB'nin, İstanbul Valiliği'ne de yanıtı aynı şekilde oldu. İBB'nin yanıtında, "23 Nisan gibi, ulusumuzun birlik ve beraberliğini simgeleyen böylesine özel bir günde, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün özensiz ve yakışıksız bir tören düzenlemesine müsaade eden İstanbul Valiliği’nin bu tavrını kamuoyunun takdirine sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Valiliğin 'İmamoğlu' açıklamasına İBB'den yanıt - Resim : 1

Etiketler
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Valiliği