Beşiktaş Belediyesi'nde Seyfullah Beysülen'e yeni görev

Sosyal Politika Uzmanı Seyfullah Beysülen, Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Beşiktaş Belediyesi'nde Seyfullah Beysülen'e yeni görev

Sosyal Politika Uzmanı Seyfullah Beysülen, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, aldığı karar doğrultusunda Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

SEYFULLAH BEYSÜLEN KİMDİR?

1965 yılında Bingöl ilinin Kiğı ilçesinin bir mezrasında doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara Kazan Lisesi’nde tamamladı. Çalışma hayatına lise eğitimi döneminde 16 yaşında fabrika işçisi olarak başladı.

Gazi Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde üniversite eğitimini tamamladı.1989-1990 yıllarında TCDD’de Ticaret Kontrolör Yardımcısı olarak görev yaptı.

1990-1991 yıllarında İsviçre’de dil eğitimi aldı. 1993 yılında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 1996 yılında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettişi olarak atandı.1996-2011 yılları arasında siyasi kimliği nedeniyle defalarca soruşturma geçirdi.

Parti politikaları, sosyal politikalar, örgüt ve örgütlenme gibi konularda gazete ve dergilerde yayımlanmış makaleleri var 2011,2015 yılında, Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP İstanbul 2. Bölge Adayı oldu. Evli ve iki çocuk babası.

Etiketler
Beşiktaş