Ekrem İmamoğlu personeliyle bayramlaştı

Ramazan Bayramı tatili öncesindeki son iş gününde belediye çalışanları ile bayramlaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı’nın huzur ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Ekrem İmamoğlu personeliyle bayramlaştı

Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Binası önündeki bayramlaşma töreninde, Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Müdürler de hazır bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkanlık Binası önünde yapılan bayramlaşma töreninde, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte çalışma arkadaşlarının Ramazan Bayramı’nı tek tek kutladı. Personelinin aileleriyle sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmelerini dileyen Başkan İmamoğlu, “Bayramınızı kutluyor; hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. Bayramlaşma sırasında çalışanlarla sohbet eden Başkan İmamoğlu, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İmamoğlu: “Huzurlu Bir Bayram Geçirmenizi Diliyorum”

Yaptığı konuşmada, Beylikdüzü Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü Belediyesi olarak ilk bayramlaşmayı mesai arkadaşlarımızla yapmayı geleneksel hale getirdik. Personelimizle bir arada olmanın, bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umut ederim, seneye yine sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde, Ramazan Bayramı’nda bir arada oluruz. Tüm çalışma arkadaşlarımın bayramını kutluyorum. Ailenizle huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Hepinizin ailelerine selam ve saygılarımı gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum.” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

Beylikdüzü’ne hizmet eden tüm çalışanlarıyla gurur duyduğunu da söyleyen Başkan İmamoğlu, konuşmasında “Biz, Beylikdüzü’nde, birbirimize kıymet veriyoruz. Bu çok önemli… Burada 1800 arkadaş bir arada çalışıyoruz. Tek başına bir kişinin, sadece Belediye Başkanı’nın başarının sahibi olması mümkün değil. Bu başarı hepinizin başarısıdır. Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışkan personelleri olarak Ramazan Bayramı’ndan sonra da en coşkulu biçimde Beylikdüzü halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler
Ramazan Bayramı Beylikdüzü Ekrem İmamoğlu