'25 yıldır trafik sorunu yoktu' diyen Göksu'ya İmamoğlu'ndan yanıt geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da son altı ayda trafik sorunu oluştu, 25 yıldır yoktu" diyen İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'ya yanıt verdi.

'25 yıldır trafik sorunu yoktu' diyen Göksu'ya İmamoğlu'ndan yanıt geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına Kasım 2016’da başlanan ve 23 Haziran seçimleri sonrası finans sorunu nedeniyle yavaşlayan Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy tramvay hattını inceledi.

“CEVAP VERMEME GEREK YOK”

İncelemenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun bir TV programına geç kalıp, “İstanbul’da son altı ayda trafik sorunu oluştu, 25 yıldır yoktu” yorumuna yanıt verdi. İmamoğlu, “Herhalde espri yapmak istedi. Ama becerememiş espriyi. Halk anlamıştır ne demek istediğini, benim ona cevap vermeme gerek yok” dedi.

SAATTE 15 BİN YOLCU TAŞINACAK

10.1 kilometrelik 14 istasyonlu Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy hattı tamamlandığında, tek yönde saatte 15 bin yolcu taşıyabilecek. Fatih ve Eyüpsultan ilçelerini kapsayan hat, İBB Alibeyköy Cep Otogarı'na kadar uzanacak. İmamoğlu hattın 2020 yılında açılacağını belirterek, 'İyimser konuşursak, yaz sonu. Biraz daha gerçekçi konuşursak, yıl sonu gibi gözüküyor' dedi.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Tevfik Göksu Trafik