Ekrem İmamoğlu: Son ana kadar irtibatımız devam etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmayları ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte eski CHP’li bakanlar Ali Topuz ve Orhan Birgit’i son yolculuklarında yalnız bırakmadı.

Ekrem İmamoğlu: Son ana kadar irtibatımız devam etti

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, Topuz ve Birgit ile aynı camiden kaldırılacak olan Ayten Necar adlı vatandaşın ailelerine taziye dileklerini iletti.

İBB Başkanı İmamoğlu, basın mensuplarının sorusu üzerine, “İki bakanımızı uğurluyoruz. İki yol arkadaşı dünyadan beraber göçtüler. Türkiye’mize, milletimize, devletimize güzel hizmetler yaparak gidiyorlar. CHP’ye çok güzel hizmetler yaparak dünyadan göçtüler. Keşke herkes öyle iz bırakabilse. Mekanları cennet olsun. Son ana kadar sayın Bakanımız, sayın Başkanımız Orhan Bey’le irtibatımız devam etti. Aklına ne geliyorsa bize aktarmaya çalıştı. Yazdı, çizdi, yolladı. Muazzam bir şey o yaşta bu ilgi, alaka. Bunu bana yaşattığı için de ben onur duydum. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun her iki bakanımızın da. Çok kıymetli insanlardı” açıklamasını yaptı.

Kılınan cenaze namazının ardından Topuz, Çamlıca Mezarlığı’nda, Birgit de Sakızağacı Şehitliği’nde defnedildi.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu