Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor izleyenleri büyüledi

Maltepe’de bağlama ile kemanca aynı sahnede buluştu. Türk Halk Müziği’nin efsane ismi Erdal Erzincan ile Grammy ödüllü dünyaca ünlü kemança virtüözü Kayhan Kalhor’un birlikte verdiği konser, izleyenleri büyüledi.

Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor izleyenleri büyüledi

Maltepe nefesleri kesecek bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Türk Halk Müziği’nin efsane ismi Erdal Erzincan ve Grammy ödüllü dünyaca ünlü kemança virtüözü Kayhan Kalhor, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde buluştu.

Sahneye serilen kilim üzerindeki minderlere oturan ikili, geleneksel dekorlar üzerinde izleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Birlikte yurtiçi ve yurtdışında sayısız konser veren, ‘The Wind’ ve ‘Kula Kulluk Yakışır mı’ adlı albümler yayınlanan ikili, geleneksel Anadolu ve Mezopotamya ezgilerini doğaçlamalarıyla zenginleştirdikleri repertuvarlarıyla, izleyicilerden tam not aldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da izlediği konser sonrası sanatçılar, sahnede birbirlerine sarıldı ve birbirlerini kutladı. Sahnede duygu dolu anlar yaşanırken, ikili dakikalarca ayakta alkışlandı.

Etiketler
Türk Halk Müziği Erzincan Maltepe Konser Erdal Erzincan