Düzceli yurttaş İmamoğlu'na anlattı: 'Muhalif olduğum için yardımlarım kesildi'

İmamoğlu'nun Düzce ziyaretinde bir vatandaş depremden önce evinin yandığını ve muhalif olduğu için yardımlarının kesildiğini, şimdi ise depremde hasar gören evini yıktıramadığını ifade etti.

Düzceli yurttaş İmamoğlu'na anlattı: 'Muhalif olduğum için yardımlarım kesildi'

Düzce, 23 Kasım'da meydana gelen 5.9 büyüklüğünde depremle sarsıldı. 1999 yılında 17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinde büyük yıkımla karşılaşan kentte yine binlerce yurttaş çadırlara mahkum kaldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Düzce'ye moral ziyaretinde bulundu. Gündelik yaşamlarına devam etmeye çalışan yurttaşlar İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

"MUHALİF OLDUĞUM İÇİN YARDIMLARIM KESİLDİ"

Vatandaşlar mağduriyetlerini ve kendilerine uygulanan haksızlıkları da Ekrem İmamoğlu'na anlatarak seslerinin duyulmasını talep etti.

Bir vatandaşın muhalif olduğu için yardımların kesildiğini söylemesi ise yaşanan mağduriyeti gözler önüne serdi.

Yurttaş, "İki ay önce evim yandı. Muhalif olduğum için yardımlarım kesildi. Şimdi de deprem oldu, AFAD'dan yıkım kararı aldım. Evimi yıktıramıyorum. Ben yardım istemiyorum. Sırf muhalif olduğum için böyle yapılıyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu, detaylı bilginin verilmesinin ardından CHP'nin mağduriyetleri gidermek ve kamuoyuna duyurmak için gerekenin yapılacağını ifade etti.

Etiketler
Son Depremler Düzce