Esenyurt'ta İYİ Partililere saldırı: 'MHP'li grup saldırırken milletvekilleri de izlemiş'

Esenyurt'tan MHP'lilerin İYİ Parti ekibine saldırdığı öğrenildi. Gelen bilgiye göre MHP'li vekilin de saldırı anında orada olduğu ve müdahale etmeden izlediği ifade edildi.

Esenyurt'ta İYİ Partililere saldırı: 'MHP'li grup saldırırken milletvekilleri de izlemiş'

İstanbul Esenyurt'ta İyi Parti tarafından hazırlanan reklam karavanına ve partililere, 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

T24'te yer alan habere göre, İyi Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş " Görgü tanıkları MHP'li milletvekillerinin olayı izlediklerini, herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söylediler" ifadesini kullandı.

Olay, saat 16.40 sularında, Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi'nde gercekleşti. İyi Partili yetkililerin açıklamasına göre saldırganlar arasında, bölgede esnaf ziyareti yapan MHP'li yetkililerin de olduğu belirlendi.

Olayda İyi Parti Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol yaralandı. Yaralananlardan biri ayakta tedavi edilirken, durumu diğerine göre daha kötü olan diğer yaralı hastaneye kaldırıldı.

İyi Parti'den yapılan açıklamada, "İlçe Başkanımız Hakan Akkuş ve Partililerimiz, konuyla ilgili Emniyet'te işlemlerini sürdürüyor." ifadesine yer verildi.

İyi Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş T24'e verdiği bilgide, MHP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu bir grup esnafı ziyaret ederken, içlerinden 20-25 kişilik bir grup "Burada karavan açamazsınız" diyerek oradaki iki arkadaşımızı darp etmişler.

Olayı duyar duymaz gittik esnafla konuştuk. Görgü tanıkları MHP'li milletvekillerinin olayı izlediklerini, herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söylediler. Kamera kayıtlarını bekliyoruz." dedi.

Etiketler
Esenyurt İYİ Parti Saldırı