İstanbul’da faciadan dönülen anlar kamerada

Kağıthane’de aşırı yüklü kamyonet yokuş yukarıya çıkacağı esnada kaymaya başladı. Aydınlatma direğini devirip kaldırıma çıkan kamyonet devrilerek yan yattı.

İstanbul’da faciadan dönülen anlar kamerada

Olay, önceki gün saat 19.00 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, akşam saatlerinde kamyonet ile seyreden sürücü Hacı Duran Cekit, dik bir yokuşu çıkmak istedi. Bir süre yokuşu çıkan sürücü Cekit, önündeki aracın frene basması sonucu durdu.

KAMYONETİN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

Tekrar kalkış yapmak isteyen sürücü Cekit, aşırı yüklü olması nedeniyle kamyonetin kontrolünü kaybetti. Sürücünün frene basmasına rağmen bir türlü duramayan kamyonet, aydınlatma direğini devirdikten sonra kaldırıma çıkarak birkaç yere daha çarptı. Kamyonet ardından büyük bir gürültüyle devrilerek yan yattı. Kaza anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINI ÇEVİRDİ

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü Cekit’i ayakta tedavi etti. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Çalışmaların ardından yan yatan kamyonet, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Etiketler
Aydın Kağıthane İstanbul