'Erdoğan'dan başkasına oy vermem' diyen pazarcı: Çalıyorlarmış, benim sorunum değil; biz de çalıyoruz

Sokak röportajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini belirten bir pazarcı açıkça vergi kaçırdığını itiraf etti: "Çalıyorlarmış, benim sorunum değil kardeşim. Biz de çalıyoruz, biz de vergi kaçırıyoruz."

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine bir yıldan az bir süre kala sokak röportajlarının sayısında da artış yaşanıyor.

Yazıyor TV'nin YouTube kanalında yayınlanan sokak röportajında ‘her şeyini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu’ olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

'ÇALIYORLARMIŞ, BENİM SORUNUM DEĞİL'

"Şu elimi kessem Tayyip Erdoğan’dan başkasına oy vermem. Ben her şeyimi onun sayesinde kazandım. Çalıyorlarmış. Benim sorunum değil kardeşim. Neyini çalıyormuş Allah aşkına… Çalıyorsa Allahla onun arasında.

'BİZ DE ÇALIYORUZ, VERGİ KAÇIRIYORUZ'

Biz de çalıyoruz, biz de vergi kaçırıyoruz. 100 tane mal satıyoruz, 20 tane fiş kesiyoruz. Yalan mı kardeşim? Çalmayan var mı Allah aşkına. Dürüst olmak lazım."

CHP'Lİ BEKAROĞLU'NUN YORUMU: 'ERDOĞAN NİÇİN YÜZDE 25'İN ALTINA DÜŞMÜYOR?' SORUSUNUN CEVABI

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, videoya yaptığı yorumda, ”Öyle bilimsel araştırmalara, derin analizlere gerek yok, işte ‘Erdoğan niçin yüzde 25’in altına düşmüyor?’ sorusunun cevabı” dedi.

'Erdoğan'dan başkasına oy vermem' diyen pazarcı: Çalıyorlarmış, benim sorunum değil; biz de çalıyoruz - Resim : 1

Kendisinin ve birçok kişinin belli yollarla ‘çaldığını‘ söyleyen pazarcı, “Şu elimi kessem Tayyip Erdoğan’dan başkasına oy vermem. Ben her şeyimi onun sayesinde kazandım. Çalıyorlarmış. Benim sorunum değil kardeşim. Neyini çalıyormuş Allah aşkına… Çalıyorsa Allahla onun arasında. Biz de çalıyoruz, biz de vergi kaçırıyoruz. 100 tane mal satıyoruz, 20 tane fiş kesiyoruz. Çalmayan var mı Allah aşkına…’ dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, videoya yaptığı yorumda, ”Öyle bilimsel araştırmalara, derin analizlere gerek yok, işte ‘Erdoğan niçin yüzde 25’in altına düşmüyor?’ sorusunun cevabı” dedi.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Vergi