Atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı, Darphane ve Damga Matbaası ve Özelleştirme İdaresi'ne bazı atamalar yapıldı. Erdoğan, dört üniversiteye de rektör atadı.

Atama kararları Resmi Gazete'de

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan konumlar ile bazı üniversite rektörlüklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar şu şekilde:

Muhasebat Genel Müdürlüğüne Serkan Yüceer, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğüne Ömer Karademir, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne Abdullah Yasir Şahin, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğüne Yasemin Girici, Risk Analizi Genel Müdürlüğüne Fatih Mehmet Bal, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Ali Köse, Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığına Ramazan Güngör atandı.

REKTÖR ATAMALARI

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Erkan İbiş, ve Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı.

Öte yandan Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne Abdullah Yasir Şahin, Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığına Ramazan Güngör atandı.

Etiketler
Resmi Gazete Hazine ve Maliye Bakanlığı Üniversite