Tuğçe Kazaz çıtayı yükseltti: Ülkelerin sınırları değişmeli, gerekirse adalara girilmeli

Eski manken Tuğçe Kazaz, şeriat üzerine yaptığı açıklamaların ardından dış politika üzerine konuştu. Çıtayı yükselten Kazaz, Adalara girilmesi gerektiğini söyledi.

Tuğçe Kazaz çıtayı yükseltti: Ülkelerin sınırları değişmeli, gerekirse adalara girilmeli

Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medyada ve konuk olduğu programlarda yaptığı açıklamalar ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programda ve sosyal medya hesabında "şeriat" üzerine konuşan Tuğçe Kazaz bu defa dış politika hakkında konuşarak çıtayı yükseltti.

Bir dönem Ortodoks Hristiyan olan daha sonra Budizm'e geçmek istemesine rağmen öğretinin "hizmet" kısmında kararından dönen Tuğçe Kazaz, TVNET'in konuğu oldu.

Kazaz, "Sınırların tekrar çizilmesi gerektiğine inanıyorum. Gerekirse adalara girilmeli. Yunan Adaları bugün silahlandırdı. Adalar zaten Lozan Anlaşması'nın sonunda yazılmış olan bir maddeyle Türkiye'nin söz hakkı gizli tutulmalıdır maddesiyle bize geldi. İngiltere de Almanya da bize vermek istedi. Her nedense İsmet İnönü, her nedenseyi tırnak içerisinde söylüyorum Adalar'ı almakla korktu" dedi.

TUĞÇE KAZAZ, ŞERİAT AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Daha önce kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kazaz, "Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz.Muhammed’in ahlakı, Hz.Ömer’in adaleti, Hz.Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!" ifadelerini kullanmıştı.

Ardından bir açıklama daha yapan Kazaz paylaşımında, "Geçenlerde katıldığım Kırmızı Masa programında şeriatla ilgi fikirlerimi söylemiştim. Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil." demişti.