Şahan Gökbakar'dan Emniyet'in açıklamasına yanıt: Teşekkür ederim

Şahan Gökbakar, Emniyet’in 'Şahan’ detayı ile dikkat çeken Marmaris'teki orman yangınına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. Gökbakar, “Bu çirkin trol operasyonunu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'dan Emniyet'in açıklamasına yanıt: Teşekkür ederim

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Muğla’nın Marmaris ilçesinde büyüyerek devam eden orman yangını ile ilgili paylaşımlar hakkında işlem başlatıldığını duyurdu, 'bot' hesap uyarısı yaptı.

Emniyet'in açıklamasında "Şahan’ kelimesi kullanılarak 10723 farklı hesaptan paylaşım yapıldığı görülmüş; bu hesapların %57,14'ünün bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesaplar olduğu değerlendirilmiştir" ifadeleri de yer aldı.

Sosyal medya hesabından Marmaris'teki yangınla ilgili gelişmeleri aktaran ve yardım isteyen oyuncu Şahan Gökbakar da Emniyet'in açıklamasıyla ilgili şu yorumu yaptı:

"Dün ve bugün "şahan" kelimesi kullanılarak atılan tweetlerin ve hashtaglerin büyük çoğunluğu bana hakaret içermekteydi. Emniyet GM ne bu çirkin trol operasyonunu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim. "AllahBelanıVersinŞahan" TTsi de bu sayıya dahil mi?"

Etiketler
Şahan Gökbakar Marmaris Operasyon