Türkiye ekranlara kilitlendi, Kılıçdaroğlu'nun videosu bir saatte 3 milyondan fazla izlendi

CHP liderinin saat 22.00'de sosyal medya hesabından yayınladığı video bir saatte tüm mecralarda 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Türkiye ekranlara kilitlendi, Kılıçdaroğlu'nun videosu bir saatte 3 milyondan fazla izlendi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında saat 22.00'de bir video yayınlayacağını duyurdu. "Bir kaçış anatomisi"ni ifşa edeceğini söyleyen CHP lideri verdiği saatte halkın karşısına çıktı. Video merakla beklenirken saat 22.00'de vatandaşlar ekranlara kilitlendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin ABD'ye kaçmak için paravan bir vakıf kurduğunu söylediği ve paravan yapıya Ensar ve TÜRGEV Vakfı üzerinden 1 milyar lira aktarıldığını kaydettiği video Twitter'da bir saatte 2,1 milyon izlendi.

Saattler 23.30'a geldiğinde sadece CHP liderinin sosyal medya hesabında izlenim sayısı 2,8 milyonu aşmıştı bile.

Diğer mecralarla birlikte 60 dakikada 3 milyondan fazla kişi CHP liderinin bu videousnu sosyal medyada görürken videonun yayınlanmasından sonra geçen bir buçuk saatte Facebook, Youtube, Instagram'ın da aralarında bulunduğu sosyal medya platformlarında videonun izlenmes sayısı 4 milyonun üzerine çıktı.

Etiketler
Türkiye