Akif Beki: Emniyet'in Twitter hesabını ciddiyete davet etmenin tam sırası, ilk sorumsuzluk skandalı değil bu

Karar yazarı Akif Beki, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabını 'ciddiyete davet etti'. "Emniyet hesabının, üstüne vazife olmayan işe karıştırıldığı ilk sorumsuzluk skandalı değil bu. Son da olacağa benzemiyor" dedi.

Akif Beki: Emniyet'in Twitter hesabını ciddiyete davet etmenin tam sırası, ilk sorumsuzluk skandalı değil bu

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabında yapılan bazı paylaşımlara tepki gösterdi.

"Hazır ciddiyet sorunlarıyla yüzleşmeye başlamışken, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabını ciddiyete davet etmenin de sırasıdır" ifadesini kullanan Beki, bu noktada Dışişleri Bakanlığı'nın ABD'de yaşayan Türkleri büyük gösteri ve organizasyonlarda dikkatli olmaları konusunda yaptığı uyarının Emniyet'in resmi Twitter hesabında yayınlanmasına değindi.

Gazeteci, "Emniyet hesabının, üstüne vazife olmayan işe karıştırıldığı ilk sorumsuzluk skandalı değil bu. Son da olacağa benzemiyor" ifadesini kullandığı yazısına şöyle devam etti:

'ORANIN DOĞRU YER OLMADIĞINI SÖYLEYECEK BİR DEVLETLİ ÇIKMAYACAK MI?'

"Aynı hesaptan, Emniyet’in siyasi tartışmalara sokulduğu, eski bir polis müdürüne düpedüz hakaret edildiği de görüldü. Emniyet gibi yüksek disiplin ve sorumluluk bilinci gerektiren bir kurumun sosyal medyasından söz ediyoruz.

Akif Beki: Emniyet'in Twitter hesabını ciddiyete davet etmenin tam sırası, ilk sorumsuzluk skandalı değil bu - Resim : 1

Trol sululuğu veya laçkalığının zerresini bile kaldırmayacak bir hesap güya... Bu tür laf sokuşturmalar için, oranın doğru yer olmadığını söyleyecek bir devletli çıkmayacak mı."

Etiketler
Akif Beki Twitter Emniyet Genel Müdürlüğü