Korsan yıkıma ara verilmişti! 'Atatürk Havalimanı için evrak Ankara’dan apar-topar gönderildi'

İYİ Partili Ali Kıdık sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Atatürk Havalimanı'ndaki yıkımın korsan olduğunu ve ara verildiğini açıkladı. Kıdık daha sonra yaptığı paylaşımda evrakların apar-topar gönderilmesiyle yıkımın devam ettiğini belirtti.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Grup Sekreteri ve İBB Meclis üyesi Ali Kıdık İstanbul Havaalanı’nın Birleşik Arap Emirlikleri’ne satışı için Atatürk Havaalanı’nın yıkılmasına hız verildiğini iddia etmiş ve Atatürk Havalimanı'nda yaşananları sosyal medya hesabından kamuouyu ile paylaşmıştı.

İstanbul Havalimanı'nın kullanıma başlanmasının ardından kapatılan Atatürk Havalimanı'nda yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi için yıkım başlaması kamuoyunun tepkilerine ve CHP, İYİ parti başta olmak üzere siyasi partilerin, yurttaşların protestolarına neden olurken yeni bir gelişme yaşandı.

Ali Kıdık'ın sosyal medyadan paylaştığı açıklamalara ve videolara göre evrakların eksik olması nedeniyle ara verilen yıkım Ankara'dan gerekli yazının apar-topar gönderilmesiyle yeniden başladı.

ALİ KIDIK "KORSAN YIKIMA" ARA VERİLDİĞİNİ AÇIKLADI: RESMİ YAZI BEKLENECEK

İYİ Partili İBB Meclis üyesi Ali Kıdık sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yıkımın korsan olduğunu ve ara verildiğini açıkladı.

İYİ Partili İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, "Atatürk Havalimanı’ndaki yıkım faaliyetlerine ara verildi. Yıkımın herhangi bir resmî evraka dayanmadan başladığı ortaya çıktı. Resmî yazı gelene dek korsan yıkıma ara verildi." ifadelerini kullandı.

EVRAK GÖNDERİLDİ, YIKIM YENİDEN BAŞLADI

Ali Kıdık, daha sonra yaptığı paylaşımda, "Atatürk Havalimanı yıkım faaliyetlerine iki saatlik resmi evrak arası verilmişti. Evrak Ankara’dan apar-topar gönderildi ve milletimizin milli değeri yeniden paramparça edilmeye başlandı." ifadeleriyle yıkımın devam ettiğini açıkladı.


Etiketler
Ankara İYİ Parti Atatürk Havalimanı