Ankara'da özel halk otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var...

Ankara'da, kontrolden çıkan özel halk otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ile 9 kişi yaralandı.

Ankara'da, kontrolden çıkan özel halk otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ile 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Çankaya ilçesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi.

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 KB 234 plakalı Ankara Büyükşehir Belediyesi özel halk otobüsü, iddiaya göre, otomobil sürücüsünün sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak, bariyerlere çarptı.

Kazada otobüs sürücüsü ile 9 kişi yaralandı. Kaza ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, 10 yaralıyı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Ankara'da, kontrolünden çıkan özel halk otobüsüyle bariyerlere çarpan sürücü Ümit Altın ile 9 yolcu, kaldırıldığı hastanelerde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazanın meydana geldiği Mithatpaşa Caddesi ise bir süre trafiğe kapalı kaldı. Otobüsün kaldırılmasıyla yol, yeniden ulaşıma açıldı.

Elvankent- Kızılay hattında otobüsü sıkıştırdığı iddia edilen sürücü yönetimindeki aracın plakasının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Etiketler
Ankara