Rabia Naz Vatan'ın babasından 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan videolu bir mesaj yayımladı.

Giresun’un Eynesil ilçesinde, 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan evlerinin önünde yaralı halde bulundu ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Rabia Naz'ın ölümünün şüpheli olduğunu söyleyen baba Şaban Vatan, cinayetin üzerini AKP'li Nurettin Canikli'nin kapattığını iddia etti.

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, olayın yeniden soruşturulması için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün talimatı üzerine Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yeniden soruşturma için müfettiş incelemesine karar verdi.

İlçeye gelen müfettişler, soruşturmada daha önce ifadelerine başvurulan 60 tanığı yeniden dinliyor, Giresun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki özel bir ekip ve müfettişlerle koordineli yürütülen soruşturmada, bölgedeki güvenlik kamera kayıtları ile olay günü çevredeki cep telefonlarına ait HTS kayıtları da incelemeye alındı.

"Rabia Naz'ın hala arkasında neler olduğu çözümlenmedi. Neden?"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda baba Şaban Vatan videolu bir mesaj yayımladı.

Baba Vatan, "Bugün 23 Nisan. Bütün çocuklarımızın mutlu olduğu, huzurlu olduğu, bayramını yaşadığı bir gün bugün. Lakin çocuklarımızın arkasında neler oluyor? Bir yıl geçti Rabia Naz'ın hala arkasında neler olduğu çözümlenmedi. Neden?" dedi.

Etiketler
Rabia Naz Vatan