ÖSYM eski başkanı Ali Demir'e ek gözaltı süresi

ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu 8 şüpheli, gözaltı sürelerinin uzatılması talebiyle ikinci kez adliyeye sevk edildi.

ÖSYM eski başkanı Ali Demir'e ek gözaltı süresi

Ankara'da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ÖSYM Başkanlığı'ndaki yapılanması soruşturmasında gözaltına alınan, aralarında ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu 8 şüpheli, gözaltı sürelerinin uzatılması talebiyle ikinci kez adliyeye sevk edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ÖSYM Başkanlığı'ndaki yapılanması ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 34 kişi hakkında gözaltı karar verildi. 7 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda aralarında ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden Ali Demir'in de bulunduğu 8'i, gözaltı sürelerinin uzatılması talebiyle ikinci kez adliyeye sevk edildi.

4 GÜN EK GÖZALTI SÜRESİ VERİLDİ

Ankara'da, ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'in de aralarında bulunduğu 8 şüpheli için 1'inci Sulh Ceza Hakimliği'nce 4 gün ek gözaltı süresi verildi. Demir ve diğer şüpheliler, kararın ardından emniyete götürüldü.

Etiketler
Gözaltı ÖSYM