15 Temmuz'da hayatını kaybeden Cambaz'ın oğlundan AKP'ye sert eleştiri

15 Temmuz'da babasını kaybeden Alpaslan Cambaz, iktidarın muhalefetin adaylarına yönelik tutumunu eleştirdi

15 Temmuz'da hayatını kaybeden Cambaz'ın oğlundan AKP'ye sert eleştiri

31 Mart seçimleri tartışılmaya devam ederken, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Twitter'da Ankara'daki sonuçların paylaşıldığı bir görselle beraber, "Ankara'da durum bu, CHP nasıl kazanıyor? Bu normal mi?" şeklindeki sözleri alıntılayan Cambaz, kişisel Facebook hesabından, soruya karşılık olarak sert bir yanıt verdi.

Alparslan Cambaz şunları söyledi:

"Normal. En basit bir işe almada bile insandan sabıka kaydı isteniyor. Sen başkente Fethullahçılıktan kapkara olmuş birini başkan adayı diye çıkarırsan, vatandaş da il ve ilçede farklı oy verebilme imkanını kullanır ve manzara bu olur. Erdoğan hatrına Fethullahçılara oy vermek normalken Mansur Yavaş hatrına CHP'ye oy vermek neden anormal olacakmış? Tunceli'de halk onca oy farkıyla komünizmi mi seçti yoksa hizmetlerinden çok memnun kaldıkları Fatih Mehmet adındaki bu vatanın evladı bir adamı mı? Seçimden önce yürütülen Mansur Yavaş hakkındaki iğrenç iftira çalışmaları ve sonrasında kibirle söylenen 'Seçilse bile' lafları Ankara'da bu sonucu doğurmuştur. Millet iradesi diye buna deniyor, gayet normal. Herkes PKK'lı, herkes FETÖ'cü ama partiniz ve adaylarınızın her biri Allah tarafından kurtarıcı olarak gönderilmiş, onları belediye başkanı seçmeyenler mürted olacakmış gibi davranmayı bırakın."

Etiketler
15 Temmuz Muhalefet Temmuz