İstanbul'da korkunç kaza: Bir vatandaşın iki ayağı koptu!

İstanbul Beyazıt'ta bir otobüsün yaya yoluna girmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

İstanbul Beyazıt'ta bir otobüsün yaya yoluna girmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılardan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Mine S.G.'nin iki ayağının koptuğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kazada, 16 araç hasar görürken, otobüsün şoförü gözaltına alındı. Şoför, araçta sıkıntı oluştuğunu ve kontrolü kaybettiğini söyledi.

İstanbul'da Beyazıt'ta özel halk otobüsünün durağa girmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

İstanbul'da korkunç kaza: Bir vatandaşın iki ayağı koptu! - Resim : 1

Edinilen bilgiye göre; 91E Beyazıt-Göztepe (Bağcılar) hattında çalışan mavi halk otobüsü, Beyazıt'ta durağa yaklaşırken kontrolden çıktı.

Önce 5 araca çarpan otobüs ardından durağa daldı.

Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Durumu daha hafif olan yaralılara olay yerinde sağlık ekiplerince müdahale yapıldı.

ÖĞRETİM ÜYESİNİN AYAKLARI KOPTU

Olayda yaralanan 3 kişi bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Mine S.G.'nin iki ayağının koptuğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINAN ŞOFÖRÜN İLK İFADESİ

Kazanın ardından halk otobüsünün şoförü gözaltına alındı. Şoförün, ilk ifadesinde araçta sıkıntı oluştuğunu ve kontrolü kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Hasar gören 16 aracı kaldırmak için çalışma başlatıldı. Olay yerinden halk otobüsünün kaldırılmasının ardından, yol araç trafiğine açıldı.

'OTOBÜS İNSANLARI EZE EZE YUKARI ÇIKIYORDU'

Olay sırasında kahvaltı yaptığını ve Çinli turistlerin bağırmalarını duyduğunu belirten bir görgü tanığı, "Kahvaltı yaparken, turistlerin bağırma sesleri geldi. Baktığımda otobüs insanları eze eze yukarı çıkıyordu. Çinli turist kafilesi vardı. Önce bir turiste çarptı daha sonra biraz yukarıda başka bir kadına. Yukarıda manevra yaparak aşağıya indi" dedi.