Günlerce konuşulmuştu... Sahte estetikçi firar etti

Altı yıl hapis cezasına çarptırılan kuaför cezaevinden ikinci kez firar etti.

Günlerce konuşulmuştu... Sahte estetikçi firar etti

Adana'da internetten kendisini 'estetik uzmanı doktor' olarak tanıtıp biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı için 6 yıl hapis cezasına çarptırılan kuaförün, 'taksirle yaralama' suçundan yargılanmasına devam edilirken bulunduğu açık cezaevinden ikinci kez kaçtığı anlaşıldı.

Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, mahkeme hakimi, sanık Soner Gülnaz'ın hırsızlık suçundan dolayı yattığı Ağrı Patnos Açık Cezaevi İnfaz Kurumu'ndan kaçtığı için Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmada hazır edilemeyeceğinin bildirildiğini söyledi.

Patnos Açık Cezaevi İnfaz Kurumu'ndan mahkemeye verilen bilgide, sanık Gülnaz'ın Mersin'in Erdemli ilçesinde işlediği 'hırsızlık' suçundan dolayı 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve bu cezasını çekerken 28 Kasım 2018'de cezaevinden kaçtığı belirtildi.

Gelişme üzerine mahkeme hakimi, sanık Gülnaz'ın savunmasının alınması için hakkında yakalama kararı çıkartılmasına hükmetti.

Hakim ayrıca, dudak dolgusu sırasında yaralanan Merve Keleş'i, yüzünde sabit iz olup olmadığı, dudaklarda oluştuğu belirtilen fonksiyon bozukluklarının işlev yitimi, işlevde sürekli zayıflama olup olmadığı konularında rapor düzenlenmesi için tam teşekküllü bir devlet hastanesinin plastik ve rekonstrüktif cerrahi polikliniğine sevk etti.

Duruşma, sanığın yakalanması ve Keleş ile ilgili raporun beklenilmesi için ertelendi.

Etiketler
Cezaevi Hapis cezası