Eskişehir'e şehit ateşi düştü

İstanbul Çekmeköy'de bir site içerisine düşen 4'üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na bağlı UH-1 tipi askeri helikopterde şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın haberi Eskişehir'de oturan yakınlarına verildi.

Eskişehir'e şehit ateşi düştü

İstanbul'un Çekmeköy Kirazlı Mahallesi'nde bir site içerisine düşen 4'üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na bağlı UH-1 tipi askeri helikopterde şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın (35) şehadet haberi Eskişehir'de oturan yakınlarına verildi.

Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın acı haberini Işıklar Mahallesi Kırım Caddesi'ndeki Taşkın Apartmanı'nda babası Cemil Kaya'ya ait evde bulunan yakınlarına askeri yetkililer verdi. Şehidin baba evine Türk Bayrağı asıldı, evin önünde ambulans hazır bekletildi. İlyas Kaya'nın babası Cemil Kaya ve annesi Şahinde Kaya'nın kaza haberini aldıktan sonra oğullarını telefonla aradıkları ancak kendisine ulaşamamaları üzerine İstanbul'a gittikleri öğrenildi. 2 çocuk babası İlyas Kaya'nın bir süre önce Ankara'dan İstanbul'a tayininin çıktığı, eşi Sibel Kaya'nın İstanbul'da öğretmen olduğu belirtildi.

Etiketler
Çekmeköy Eskişehir Ekmek