İlahiyatçı Cemil Kılıç: Akit çıldırırdı sanırım!

Akit'in hedef göstermesi sonrasında görevden alınan Cemil Kılıç, Akit gazetesini yine çıldırtacak.

İlahiyatçı Cemil Kılıç: Akit çıldırırdı sanırım!

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, Atatürkçü, laik ve Cumhuriyete sahip çıkan Cemil Kılıç, yandaş Akit'in hedef göstermesi sonrasında görevden alındı.

Cemil Kılıç twitter hesabından görevden alınmasından bu yana kendisine çok sayıda desteğin geldiğini açıkladı. Kılıç, "Görevden uzaklaştırılmamın ardından dayanışma amacıyla beni arayan ve destek olan din kültürü öğretmenleri ve ilahiyatçıların sayısını bilse akit gztsi çıldırırdı sanırım. Var olsunlar, Allah razı olsun. Allah doğruların yardımcısıdır." diye yazdı.

İlahiyatçı Cemil Kılıç: Akit çıldırırdı sanırım! - Resim : 1

Akit Cemil Kılıç için ne yazmıştı?

Akit gazetesinde toplumun farklı gruplarını hedef gösteren 'haber'lere imza atan Faruk Arslan, özetle şu satırları kaleme almıştı:

Millet ve maneviyat düşmanları, kamu kurumlarında yuvalanmaya devam ediyor. İslam karşıtı paylaşımlarda bulunan, İmam Hatipleri terörle özdeşleştiren Mustafa Cemil Kılıç adlı sözde öğretmenin, MEB kadrosunda barındırılarak Rami Atatürk Anadolu Lisesi’nde zehir saçmaya devam ettiği belirlendi.

Kılıç’ın, sendikacı olması hasebi ile sağladığı “dokunulmazlığın” verdiği küstahlıkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Sultah Vahdettin’in akıbetiyle tehdit ettiği, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a “hain” nitelemesi yaptığı, MEB’in talimatlarını çiğneyerek sınıfında öğrencilere zorla Öğrenci Andı okuttuğu tespit edildi.

Etiketler
Akit gazetesi