Cevabı kan dondurdu: Zevkten öldürdüm

Bursa'nın İnegöl ilçesinde önceki gün sabah saatlerinde Yusuf Candar'ı tek kurşunla evinde vurdukları, akşam saatlerinde ise oğlu Yavuz Candar'ı iş yerinde kurşunlayarak öldürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Cevabı kan dondurdu: Zevkten öldürdüm

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Yeniceköy Mahallesi'nde 2 şüpheli, iddialara göre kapıyı kırarak girdikleri evde baba Yusuf Candar'ı tek kurşunla yaraladı.

Ağır yaralanan Yusuf Candar'ın hastanede tedavisi sürerken, akşam saatlerinde ise aynı kişiler Yusuf Candar'ın oğlu Yavuz Candar'ın iş yerine giderek silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda ağır yaralanan Yavuz Candar da tüm müdahalelere rağmen kaldırıldğı hastanede öldü.

CİNAYETTEN SONRA GÖRÜNTÜLENDİLER

DHA'nın aktardığı habere göre, cinayetten sonra rahat tavırlaryla güvenlik kameralarınca görüntülenen 2 şühpelinin Kahraman A. ve Murat G. olduğu emniyet ve jandarma ekipleri tarafından tespit edildi. İki şüpheli gece saatlerinde emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Cevabı kan dondurdu: Zevkten öldürdüm - Resim : 1

"ZEVKTEN ÖLDÜRDÜM"

Cinayet şüphelileri Kahraman A. ve Murat G. ek gözaltının ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Özel bir hastaneye getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheliden biri Kahraman A. basın mensuplarının "Neden öldürdün?" sorusuna "zevkten" cevabını verdi.

Etiketler
Bursa Gözaltı İnegöl