Öğretmenevinde AKP’liler arasında yumruklu kavga iddiası

Zonguldak Öğretmenevi’nde AKP’liler arasında yumruklu kavga çıktığı iddia edildi. İddiaya göre; Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın yakını olarak bilinen Yaşar Gök yumruklu saldırıya uğradı.

Öğretmenevinde AKP’liler arasında yumruklu kavga iddiası

Yerel gazete Halkın Sesi’nde yer alan haberde iddiaya göre; AKP Merkez İlçe yöneticisi Ömer Erbay, katıldığı bir programda “Yaşar Gök ve Yusuf Gülay gibi isimleri partiden temizleyeceğiz” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın yakını olarak bilinen Yaşar Gök ve Yusuf Gülay bu ifadelerden rahatsız oldu. Öğretmenevi’nde karşılaşan taraflar arasında sözlü tartışma yaşandı. Yaşar Gök, “Siz kimsiniz de pislik temizliyorsunuz?” demesi üzerine AKP Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Merkez yöneticisi Ömer Erbay’ın yanlarında bulunan bir kişi Yaşar Gök’ü darbetti.

YAŞAR GÖK’TEN AÇIKLAMA

Yaşar Gök yayınladığı basın açıklamasında iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Gün içinde bazı yerel yayın organlarında şahsım ve partimin yöneticileri ile yaşandığı belirtilen aslı astarı bulunmayan bir haber yayımlandı. Kesin, net ve altını kırmızı kalemle çizmek istiyorum ki Öğretmenevinde asla böyle bir olay yaşanmamıştır. Bazı odak çevrelerince şahsıma yönelik sık sık yapılan yıpratma kampanyası bu sefer de bu şekilde tezahür etmiştir. Partimin hiçbir yönetici ile sözde haberde belirtilen şekilde bir olay yaşanmamıştır. Yapılan haber ile ilgili hukuki yollara başvuracağımı da belirtmek isterim. Tekrar ederek net şekilde belirtmek isterim haber yazılan olayların hiçbiri olmamıştır. Yazılanlar tezvirat üretmekten başka bir değil tamamen hayal ürünüdür. Kamuoyuna duyurulur”

Etiketler
Zonguldak Kavga Öğretmen Saldırı