Ekşi Sözlük'te korkunç '7 yaşındaki çocuk' itirafı: 'Bu adamı bulun!'

Ekşi Sözlük'ün itiraf sayfasındaki çocuk istismarı 'itirafı', kamuoyunda tepki çekti. Kullanıcılar, bu kişinin tespit edilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Ekşi Sözlük'te korkunç '7 yaşındaki çocuk' itirafı: 'Bu adamı bulun!'

Ekşi Sözlük'teki 'itiraf' sayfasında yer alan ve bir çocuğun cinsel istismara uğradığını ortaya koyan iddia, kamuoyunda tepki çekti. 'Krneac lrkam' nicknameli kullanıcı, yedi yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü.

Yedi yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen kişiye diğer kullanıcıların tepkisi çok sert oldu:

• "Yazdığı şeyin doğru olmadığını umuyorum, umarım sadece trollük yapmaya gelen d....... bir ergendir kendisi. Zira doğruysa direkt olarak pedofiliden yargılanmalıdır. 7 yaşındaki kız çocuğu nedir? Pislik herif."

'YURT DIŞINDA YAŞADIĞINI, ENTRY'İ ASLA SİLMEYECEĞİNİ İDDİA EDİYOR'

• "Yazdığı entry'nin gerçekleşmemiş olmasını diliyor olmakla birlikte gerçekleşmese dahi alçak bir pedofilidir bunu yazan ruh hastası. İfşa edilmeli ve yargılanmalıdır.

Edit: Yurtdışında yaşadığını ve bu yüzden çok rahat olduğunu, entryi asla silmeyeceğini iddia ediyor. Bunu ifşa edebilecek bir sözlük yazarı var mıdır merakla beklemekteyim."

• "Hangi ülke de olursa olsun, pedofoli suçtur. Sözlük yönetiminin bu l..... IP adresiyle beraber savcılığa şikayet etmesi gerekmektedir. Savcılığın da, bu kişi ile ilgili hangi ülkeden çıkış yaptığını tespit edip o ülkeye suçluların iadesi kanunu nezninde iade talebinde bulunması gereklidir. İade talebi yüzde 99 olumlu sonuçlanacaktır, Sonuçlanmaz ise yaşadığı ülke de gereği yapılır."

'BU ŞEREFSİZİN YERİ YA TIMARHANE YA DA HAPİSHANE'

• "Bu kansız şerefsizin yeri ya tımarhane ya da hapishanedir. Umarım hakkında işlem başlatılır. Türkiye'de yaşamadığı için rahatmış. Umarım kimliği adresi vs tespit edilir de Türkiye'ye girer girmez sana da girerler. Kansız p*ç"

EKŞİ SÖZLÜK YÖNETİMİNE ÇAĞRI: İLGİLİ MAKAMLARA HEMEN BİLDİRİN

• "Moderasyon! Ekşi Sözlük! Gereğini yapın şu işin. Hepiniz mi gezmelerdesiniz? Kimse yok mu sitenin başında? Bu adamın uçurulması ya da entry'nin silinmesi durumu kurtarmaz. İlgili makamlara hemen bildirilmesi lazım. Yoksa kabak sizin de başınıza patlar. Adam üye olduğu gibi direkt bu entry'i girmiş. Başka bir şey yok. Bunun asıl hesabı vardır kesin, onu da bulup ilgili makamları bilgilendirin."

"KÜFÜRLÜ MESAJLAR ALIYORUM"

Daha sonra gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yapan sapık, "Küfürlü mesajlar alıyorum. Buranın bir itiraf sayfası olduğunu sanıyordum. Kanıt isteyenler bile oldu. Evet kanıt var, buraya yükleyebilirim ama yüklemeyeceğim. Aptal değilim" dedi.

Etiketler
Ekşi Sözlük Ağrı