'Gülen'in kaldığı hastaneyi üç kişi biliyor, başında 3 FBI ajanı bekliyor'

Halk Tv'de gazeteci Barış Pehlivan'ın sunduğu Açıkça programına katılan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, Fethullah Gülen'in sağlık durumu ve örgüt için gruplaşmalarla ilgili önemli bilgiler verdi.

Toygun Atilla, hastanede olan Fethullah Gülen'in sağlık durumunun şu an stabil olduğunu söyledi. Gülen'in kaldığı hastaneyi örgütten sadece üç kişinin bildiğini kaydeden Atilla, "Bunlar özel doktoru Kudret Ünal, Cevdet Türkyolu, bir de yanında bir yeğeni var. Üç kişi biliyor. FETÖ'nün üst düzey yöneticileri de dahil kimse Gülen'in hangi hastanede kaldığını bilmiyor" dedi. Atilla, Gülen'in kaldığı hastanede yanında 3 FBI ajanının bulunduğunu açıkladı.

Fethullah Gülen'in sağlık durumunun kötüleşmesinin FETÖ içinde de etkilerinin olacağını kaydeden Toygun Atilla şöyle konuştu:

"Bir Mustafa Özcan grubu var. Mustafa Özcan örgütün kasası olarak nitelendirilen kişi. İki, Cevdet Türkyolu var. Üçüncü olarak Suat Yıldırım var. Barbaros Kocakurt var, Ahmet Kara var. Bunların kendi aralarında çarpışmaları mevcut. Bir de Avrupa'da bir grup var. Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneşler'in bağlı bulunduğu ve birlikte hareket ettiği bir grup var."

Etiketler
Odatv FBI Halk TV