Sedat Peker'den Mehmet Cengiz'e: '500 civarında bayisi olan SimTel’i arkadaşlarına hediye eden benim'

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yakın olduğu öne sürülen Deli Çavuş isimli hesaptan bir dizi paylaşımda bulundu.

Sedat Peker'den Mehmet Cengiz'e: '500 civarında bayisi olan SimTel’i arkadaşlarına hediye eden benim'

Bir süredir sessizliğini koruyan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, paylaşımlarına kendisine yakın olduğu öne sürülen Deli Çavuş isimli hesaptan devam ediyor.

Peker bugün yaptığı paylaşımlarda, kamudan aldığı dev ihalelerle tanınan “5’li çete”den Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz ile olan geçmişini anlatmış; Peker, akrabası olduğu ortaya çıkan Cengiz ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulunmuştu.

SİMTEL DOSYASINI AÇTI

Peker söz konusu paylaşımlarından saatler sonra yine Mehmet Cengiz'e ve SimTel'e ilişkin yeni paylaşımlarda bulundu.

Takipçilerinin soruları üzerine bu paylaşımları yaptığını belirten Peker, ''O tarihlerde 500 civarında bayiisi olan SimTel’i arkadaşlarına hediye eden benim. Bir tek Rize’deki hastanelerin yapılmasını ve de ölmüşlerimin ruhuna elektronik eşyaların dağıtılmasını istedim. Bunların hepsi büyük iş adamı, ben ise suç örgütü lideriyim.

Mehmet cengiz, hem benim akrabamsın hem de düşmanlarımın yanında onlarla berabersin'' diye yazdı.

Peker şu ifadeleri kullandı:

''40 yaşından genç kardeşlerim, o kadar şey anlattım. Bazı arkadaşlarımız, Reis peki SimTeli ne yaptın diye sormuşlar. Onu da anlatayım. O tarihlerde Fenerbahçe’nin altyapısında yöneticilik yapan Davut Dişli ve Mehmet Karasu’ya verdim. Ancak para almadım.

“Rize’deki bütün devlet hastanelerini baştan aşağı yenileyin, özel hastane gibi lüks olsunlar, ayrıca da her ay maddi durumu olmayan insanlara benim adıma 25 buzdolabı, 25 çamaşır makinası daha doğrusu tüm ürünlerden 25’şer tane hediye edin” dedim.

“Sizden para istemiyorum. Sizin de ekonomik durumunuz güçlensin”diye belirttim. Tabi o zaman şimdiki gibi hiç biri zengin değildi. Para bendeydi. Kıymetli kardeşlerim, maaşı namusu kadar olan gazeteciler Türkiye’nin en zengin iş adamları olan bu 2 arkadaşı arasın Sedat Peker doğru mu söylüyor diye sorsun.

Ben tekrar söylüyorum, ben suçluyum. Ancak suç örgütü lideri değilim. Ayrıca neden hiç bir gazeteci mehmet cengiz ‘i arayıp sormuyor?O tarihlerde 500 civarında bayiisi olan SimTel’i arkadaşlarına hediye eden benim. Bir tek Rize’deki hastanelerin yapılmasını ve de ölmüşlerimin ruhuna elektronik eşyaların dağıtılmasını istedim. Bunların hepsi büyük iş adamı, ben ise suç örgütü lideriyim!. ''

''BU DAHA ISINMA TURLARI''

Peker paylaşımlarının devamında ise açıklamalarının başlangıç olduğunu ima eden ifadeler kullandı.

Peker, ''Bazı arkadaşlar diyorlar, kim bilir daha ne anlatacak. Heyy daha neler anlatacam… Bunlar ısınma turları. Ben suç örgütü lideriyim hee?GÖRECEKSİNİZ, gerçek suç örgütleri kim'' diye yazdı.

Etiketler
Sedat Peker Suç örgütü Mehmet Cengiz