'Ekonomi çok iyi, iktidar değişsin istemem' diyen kişi röportajın sonundaki itirafıyla şaşkına çevirdi

Sokak Kedisi YouTube kanalında yapılan sokak röportajında ekonominin çok iyi olduğunu söyleyen bir vatandaşın 27 bin lira geliri olduğu ve Almanya'da yaşadığı ortaya çıktı.

'Ekonomi çok iyi, iktidar değişsin istemem' diyen kişi röportajın sonundaki itirafıyla şaşkına çevirdi

Sokak röportajında ekonomiyi öven ve aylık kazancının 4 bin 800 lira olduğunu söyleyen bir vatandaş, röportajın sonunda "Aylık gelirim 27 bin lira, Almanya'da yaşıyorum" dedi.

Sokak röportajlarında yaşanan ilginç diyaloglara bir yenisi daha eklendi. "Ayağını yorganına göre uzatan" vatandaşların asgari ücretle geçinebileceğini söyleyen bir vatandaş, babasının evinde kaldığını ve aylık 4 bin 800 lira geliriyle rahat bir şekilde hayatını idame ettirebildiğini söyledi.

Balıkesir'de yaşadığını ve orada kiraların 700-800 lira olduğunu ifade eden vatandaş, "İktidar değişikliği ister misiniz ?" sorusuna ise "İstemem, kendim için konuşacak olursam her şey çok güzel gidiyor. Ben iyi görüyorum." yanıtını verdi.

Aynı vatandaş, röportaj bittikten sonra ise Almanya'da yaşadığını ve gelirinin 27 bin TL olduğunu itiraf etti. İtirafın ardından röportajı yapan Ebru Uzun, "Neden yalan söylüyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

Röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Etiketler
Almanya YouTube