500 kişinin katıldığı 'gizemli' gezi: 'Ne basına haber verildi, ne resmi sitede bilgi paylaşıldı!'

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugün kaleme aldığı yazısında Ziraat Bankası'nın düzenlediği gizemli geziyi yazdı.

500 kişinin katıldığı 'gizemli' gezi: 'Ne basına haber verildi, ne resmi sitede bilgi paylaşıldı!'

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugün kaleme aldığı "‘Gizemli gezi’ye katılan 500 kişi kim?" başlıklı yazısında ilginç bilgiler verdi. Yarkadaş'ın, emekliliğine gün sayan bir bürokrata dayandırdığı habere göre; Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla, pazar günü İstanbul – Ataköy Marina’dan bir tekne kaldırdı.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER VE ÇİFTÇİLER

Tekneye bankanın üst düzey yöneticileri ile çiftçi olduğu söylenen 500 kişinin bindiğini aktaran Yarkadaş, haber ajanslarından hiçbir bilgi geçilmediğini de sözlerine ekledi. "Hiçbir gazete ya da TV etkinliğe davet edilmedi." diyen Yarkadaş, "Ziraat Bankası 500 çiftçiyi tekne turuna çıkarıyor ve onlara ‘’Moral Gezisi’’ düzenliyorsa, bunun kamuoyuyla paylaşılması gerekmez miydi?" diye sordu.

BANKANIN RESMİ SİTESİNDE DE YOK

Yarkadaş, bankanın resmi internet sitesinde de geziyle ilgili herhangi bir bilgi yer almadığını aktararak "Doğrusu bu durum bana garip geldi. Dünya Çiftçiler Günü için düzenlenen tekne turuna davet edilen 500 kişi hangi kritere göre seçildi? Bu gezi çok mu gerekliydi? Ve bu geziye ilişkin basına neden bilgi verilmedi?" diye sordu.

Barış Yarkadaş'ın bugünkü yazısına ulaşmak için tıklayın

Etiketler
Barış Yarkadaş Ziraat Bankası