Bircan Bali canlı yayında açıkladı: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri ortaya çıktı

Sunucu Bircan Bali, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından kimsenin Ece Erken'e ulaşamadığını söyledi. Bali ayrıca, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" ifadesini kullandı.

Bircan Bali canlı yayında açıkladı: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz yaz sunucu Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uzun yıllar Ece Erken'le program sunan Bircan Bali, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında olayın bilinmeyenlerini anlattı.

'7 KURŞUNLA VURULDU'

Bali "Kıymetli abim, vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" şeklinde konuştu.

'SON SÖZÜ 'BENİ KURTARIN' OLDU'

Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önceki sözlerini de anlatan Bircan Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.

'ARTIK ÖLSEM DE GAM YEMEM'

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil ise canlı yayında yaptığı açıklamada "Şok içindeyiz şaşkınız, insanın sevdiğinden ayrılması çok zor. Kelimelerle ifade edemiyorum, zorlanıyorum. Hain bir saldırıyla hayattan koparılmasına çok üzgünüz. Alçakça, kendi mekanında kurşunlar üzerine boşaltıldı. Şafak kızlarıyla uyusun diye Ece başka odada yatardı. Dün konuştuğumuzda kızlarını Bodrum'a getirecekti. Evlendiği gün 'artık ölsem de gam yemem' demişti. Hiç kulağımdan gitmeyecek. Mekanı cennet olsun, ailesine ve çocuklarına, eşine sabır diliyorum" dedi.

KOCADERELİ İLE EVLENDİĞİNDE ŞAHİTLERDEN BİRİ ÇAKICI'YDI

Öte yandan Mahmutyazıcıoğlu, 2006 yılında Benan Kocadereli ile evlendiğinde şahitlerden biri Alaattin Çakıcı'ydı. Dönemin CHP İstanbul İl Başkanı Şinasi Öktem, nikahtan sonra şunları söylemişti:

"Bir anda kendimi Çakıcı ile aynı masada buldum. Bana öncesinde söylemediler. Çakıcı'yı nikâhta görünce 'Eyvah bu da nereden çıktı?' dedim. Şahitler çağrılırken de öğrenmiş oldum. Nikâh defterine imza atarken Gençağa Çakıcı diye yazdığını gördüm. Bu olaya o kadar sinirlendim, o kadar bozuldum ki, etrafa belli etmemeye çalışarak nikâhtan beş dakika sonra ayrıldık."

Mahmutyazıcıoğlu ise Çakıcı ailesiyle hiçbir ilişkisinin bulunmadığını, şahitlerin son anda belirlendiğini ifade ederek, "Çakıcı ile hiçbir ilişkim yok. Gelin Benan Kocadereli ve ailesinin davetlisiydi" demişti.

Etiketler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu Muş Ece Erken