Fazıl Say, yemek tartışmasına espriyle katıldı: 'Fotoğrafı çeken de Devlet Bahçeli'

Dünyaca ünlü piyanist, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinden yapılan 'yemek' tartışmalarına yaptığı espri ile katıldı.

Fazıl Say, yemek tartışmasına espriyle katıldı: 'Fotoğrafı çeken de Devlet Bahçeli'

Kar yağışının megakentte hayatı felç ettiği sırada iktidar medyası, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun 'arkadaşlarıyla balıkçı restoranında yemek yediği' iddiasını okurlarına servis etmiş, çok sayıda AKP'li milletvekili söz konusu iddia üzerinden İmamoğlu'na yüklenmişti.

Daha sonra ise İmamoğlu, tartışmalara ilişkin sessizliği bozarak; ''19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu'' açıklamasında bulunmuştu.

FAZIL SAY DA KATILDI

Söz konusu tartışmalar devam ederken; dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da tartışmalara espirili bir paylaşım ile katıldı.

Ekrem İmamoğlu, Dilek İmamoğlu ve Fazıl Say, Ece Dağıstan Say çiftlerinin birlikte çektirdiği bir fotoğrafı Twitter hesabından paylaşan Say, "Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dans etmiş ve içmiş, eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli'dir! Salvador Dali’nin de selamları var!" dedi.

Say'ın paylaştığı fotoğraf şöyle:

Fazıl Say, yemek tartışmasına espriyle katıldı: 'Fotoğrafı çeken de Devlet Bahçeli' - Resim : 1

Etiketler
Fazıl Say Devlet Bahçeli Ekrem İmamoğlu