Okula baltalı baskının görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da okula baltalı baskın dehşete düşürdü. Saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'da Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi'nde bulunan bir okulda öğrenciler arasında kavga çıktı.

Öğrencilerden biri babası E.Y.(43)yi arayarak okula çağırdı. Öfkelenen veli eline balta alarak okulu bastı.

Baltayla birlikte okula giren saldırgan, "Benim oğluma bıçak çeken kim" diyerek bağırdı. Elinde balta olan E.Y.'yi gören öğrenciler korku içinde sınıflara girerken, okul idaresi polise haber verdi. Polis ekipleri okula gelerek E.Y.'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. E.Y.'nin "Mala Zarar Verme, Tehdit, Hakaret, Kasten Yaralama" suçlarından kaydının olduğu tespit edildi. E.Y. ifadesinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı

BASKIN GÜVENLİK KAMERASINDA

Dehşet anlar ise cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde okula giren baltalı velinin okulun merdivenlerden inerken çevreye tehditler savurduğu duyuluyor. Ggüvenlik kamerası görüntülerinde de okula giren E.Y.'nin koridorlarda dolaşıp sınıfa girdiği görülüyor.

"SALDIRMAK İÇİN BALTAYLA KOŞTUĞUNU GÖRDÜM"

Okulun öğrencilerinden Civan Y. "Baltayla saldırmak için koştuğunu gördüm" derken Orhan K. ise "Bıçaklı öğrenciler olabiliyor, sadece burada değil, çevre okullarda da öyle öğrenciler var" diye konuştuBir veli ise, "Görmedik ama gerçekten korktuk, iyi ki de çocuklarımız erken gelmemiş, yoksa daha kötü bir şey olabilirdi" şeklinde konuştu. (DHA)

Etiketler
Gaziosmanpaşa İstanbul Okul Saldırı