Sancar, 'derhal seçim' çağrısını yineledi: Getirsin sandığı koysun buraya bakalım

'Derhal seçim' çağrısını yineleyen HDP Eş Genel Başkanı Sancar, "Eğer kendine güveniyorsa ekonominin kitabını yazdığı iddiasında samimiyse politikalarına inanıyorsa getirsin sandığı koysun buraya bakalım" dedi.

Sancar, 'derhal seçim' çağrısını yineledi: Getirsin sandığı koysun buraya bakalım

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin Mersin’de düzenlediği 'Demokrasiye çağrı' mitingde konuştu. Miting alanındaki kalabalığa seslenen Sancar, "Bu coşkuyu bu heyecanı görünce Saray’dakilerin tir tir titrediğini biliyoruz. Zulme zorbalığa sömürüye, yoksulluğa, açlığa rağmen heyecanınızdan umudumuzdan hiçbir şey kaybetmediğimizi görenler kimin nereye yürüdüğünü biliyorlar" diye konuştu.

Sancar, derhal seçim talebini yinelediği konuşmasında, "Bu iktidar istifa etmelidir. Hemen şimdi istifa etmelidir. Erken seçim ya da derhal seçim kararı almalıdır. Eğer kendine güveniyorsa ekonominin kitabını yazdığı iddiasında samimiyse politikalarına inanıyorsa getirsin sandığı koysun buraya bakalım halktan ne cevap olacak. Buyursunlar getirsinler sandığı halktan alsınlar cevabı" ifadelerini kullandı.

Sancar, 'derhal seçim' çağrısını yineledi: Getirsin sandığı koysun buraya bakalım - Resim : 1

'BİZ DEĞİŞTİRECEĞİZ BU BOZUK DÜZENİ'

Partisinin her an seçim hazırlığında olduğunu belirten Sancar, "HDP halkların ortak evidir, halkların birleşik iradesidir, ortak geleceğin güvencesidir. Biz değiştireceğiz bu bozuk düzeni" dedi.

'MÜCADELEMİZDE KARARLIYIZ'

Sancar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu otoriter, sömürücü, bu zulüm süren düzenini ancak biz değiştirebiliriz arkadaşlar. Buna inanın, mücadelemiz de kararlıyız. Mücadelemizde inatçıyız, ısrarcıyız. Büyük bir irade ve sabrımız var. Bu sabır onların yüreğine korku salıyor. Sabır inattır, mücadele karanlıktır. Sizlerin coşkusu umudun ta kendisidir."

Etiketler
Ağrı HDP Seçim