Satırlı saldırgan, aldığı ürünlerin parasını vermemek için market çalışanlarını rehin aldı

Pendik'te alışveriş yapmak için markete gelen kimliği belirsiz bir kişi, aldığı ürünlerin parasını ödemeyince market çalışanlarıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, elindeki satırla market çalışanlarını rehin almak istedi.

Satırlı saldırgan, aldığı ürünlerin parasını vermemek için market çalışanlarını rehin aldı

İstanbul Pendik'te dün akşam saatlerinde Esenyalı Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana gelen olayda henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, alışveriş yaptığı ürünlerin parasını ödememekte ısrar ederek market çalışanları ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, elindeki satırla sağa sola saldırarak, market çalışanlarını tehdit edip rehin almak istedi.

Durumu fark eden müşteriler, marketten çıkarak polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, marketin içerisinde bulunan saldırganı ikna etmek için çalışma başlattı. Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının ardından satırlı saldırgan ikna edilerek gözaltına alındı. Saldırgan, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

'AYAKKABILARINI ÇIKARIP, SİGARA YAKTI'

Görgü tanığı İhsan Okumuş, "Burada tıraş yapıyordum. Orta boylu, sakallı bir kişi marketten bir şeyler çalmış. Ürünleri markete bırakıp buradan ayrıldı. 15-20 dakika sonra elinde satırla geri geldi. Sonra dolabın önüne oturdu. Ayakkabılarını çıkarıp, sigara yaktı. Polis ekipleri geldi. Bir saat içerisinde ikna ettiler. Herhangi bir yaralama olmadı" dedi.

ÇALIŞANLARI REHİN ALMAYA ÇALIŞTI

Bir diğer görgü tanığı Emrah Selman, "Olayı gördüğümde kasiyerle tartışıyordu. Ürün alıp para vermemiş. Bağırdı çağırdı. 10 dakika sonra geri geldi. Geri geldiğinde satır vardı elinde. Çalışanları rehin almaya çalışmış. Onlarda kendini dışarıya atmış. Polis geldi. İkna etmeleri bir saat sürdü" şeklinde konuştu. (DHA)

Etiketler
Market Para Pendik