Okan Kurt 'Cumhurbaşkanının berberi' demişti: O tartışmada yeni gelişme

Beykoz'da kiracısı olduğu restoranı işleten Okan Kurt ile anlaşmazlık yaşadığı kişi arasında çıkan tartışmaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Okan Kurt 'Cumhurbaşkanının berberi' demişti: O tartışmada yeni gelişme

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un, kız kardeşine ait restoranda, yandaki restoranın sahipleriyle yaşadığı kavgaya ilişkin soruşturma başlattı.

17 Ekim'de Beykoz'da kız kardeşine ait restoranda bulunduğu sırada, yandaki restoran sahipleriyle tartışma yaşayan Okan Kurt, "Burada bir arkadaş var, ‘Cumhurbaşkanı’nın berberiyim. Bu sokağın sahibiyim’ diyor. Bizim Cumhurbaşkanı’na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama burada ‘Bu sokağın sahibiyim’ bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler" açıklamasında bulunmuştu.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Tartışmaya ilişkin görüntülerde; Okan Kurt’un bir masada oturup yemek yediği, ardından masaya iki kişinin daha gelip oturduğu görülmüş, masaya oturanlarla Kurt arasında tartışma çıktığı kameralara yansımıştı. Görüntülerde Kurt'un oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişinin üzerine yürüdüğü de görülmüştü.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edilmiş, Tarafların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine Okan Kurt ve diğer restoran çalışanlarının Beykoz Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bugün yaşanan yeni gelişmede; tarafların ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında görüntülere ilişkin tutanak da hazırlandı.

Etiketler
Kiracı Beykoz Soruşturma Okan Kurt