'Erdoğan'ın berberi' demişti: Okan Kurt'un alıkonulduğu iddiasında yeni görüntüler ortaya çıktı!

Şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt geçen günlerde İstanbul Beykoz'da anlaşmazlık yaşadığı kişiyle arbede yaşamış ve olayda alıkonulduğu ileri sürülmüştü. Çıkan tartışmaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Geçen günlerde yaşanan olayda, Beykoz'da kiracısı olduğu restoranı işleten Okan Kurt ile anlaşmazlık yaşadığı kişi arasında tartışma çıkmış, şarkıcı Demet Akalın da Instagram hesabından yayınladığı videoda Kurt’un dükkanda alıkonulduğu iddiasında bulunmuştu.

“CUMHURBAŞKANI’NIN BERBERİ” DEMİŞTİ

Kavga sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Okan Kurt, “Burada bir arkadaş var, ‘Cumhurbaşkanı’nın berberiyim. Bu sokağın sahibiyim’ diyor. Bizim Cumhurbaşkanı’na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama burada ‘Bu sokağın sahibiyim’ bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler” ifadelerini kullanmıştı.

Olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Okan Kurt’un Beykoz’daki restoranın kiracısı olduğu, kiraya veren kişinin Kurt’a “Burayı düğün merasimi için kullanamazsın, sözleşmede bu madde yok” demesi üzerine tartışma çıktığı öğrenildi.

Yaşanan olaya ait yeni görüntüler de Okan Kurt’un bir masada oturup yemek yediği, ardından masaya iki kişinin daha gelip oturduğu görülüyor.

Kurt ile masaya oturan kişi arasında tartışma çıkıyor. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Okan Kurt oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişinin üzerine yürüyor.

İlk olarak Okan Kurt'un karşısındaki kişiye saldırmasıyla arbede çıkıyor ve Kurt, tartıştığı kişiyi yere yatırıyor.

Etiketler
Beykoz İstanbul Demet Akalın Okan Kurt