AK Parti Antalya İl Başkanı Taş'tan Tamer Karadağlı'ya destek

AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Altın Portakal'da yaşananları değerlendirirken oyuncu Tamer Karadağlı'ya destek verdi. Taş, "Karadağlı'nın o sanatçıya tepki göstermesi kesinlikle yerinde ve doğru. Altın Portakal siyaset yapma yeri değildir" dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş'tan Tamer Karadağlı'ya destek

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, oyuncu Tamer Karadağlı ile Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın arasında yaşananları değerlendirdi.

Taş, “Bir sanatçının orada siyaset yapması ve Tamer Karadağlı'nın da o sanatçıya tepki göstermesi kesinlikle yerinde ve doğrudur. Altın Portakal siyaset yapma yeri değildir. Siyaset yapmak isteyenler görüşüne göre partilerde siyaset yapsın. Altın Portakal'ın sanatın dışında böylesine şanssız kötü bir olayla gündeme gelmesini AK Parti İl Başkanı olarak çok yadırgadım. Bu Antalyamız için maalesef bir utanç tablosudur" dedi.

Altın Portakal Film Festivali'nin Antalya'nın tanıtımı, kültürü, tarihi, doğası, turizmi ve sanatıyla gündeme gelmesi gereken bir sanat mecrası olduğunu söyleyen Taş, şöyle devam etti:

“Altın Portakal siyaset yapma yeri, birilerinin şov yapma yeri maalesef değildir. Altın Portakal'da daha önceki Menderes Türel döneminde ve AK Parti'yle Altın Portakal ivmesi gerçekten yükselmiştir ve Altın Portakal'da sanat konuşulmuştu. Bugün görüyoruz ki Altın Portakal Antalya'nın tanıtımına, turizmine, sanatına, filmine katkı sağlamak yerine siyasi ucuz polemiklerle gündeme gelmektedir."

Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de bazı eleştiriler yöneltti. “Bu sorulardan kaçmasın, yüreği varsa cevap versin, ben de öğreneyim. Sayın Böcek, Altın Portakal'a ne kadar harcadın? Net rakam istiyorum. Altın Portakal'ın maliyeti nedir? Sayın Böcek, kendi reklamına ne kadar harcadın?" diye soran Taş, şunları kaydetti:

"Altın Portakal'a harcadığın parayı ve kendi reklamına harcadığın parayı Antalya kamuoyuyla paylaşmak zorundasın. Altın Portakal Türkiye'nin, Antalya'nın bir değeridir. Altın Portakal, Böcek'in arka bahçesi değildir. Reklam yapmak istiyorsa, Altın Portakal'la değil yaptığı hizmetlerle reklam yapsın."

Etiketler
Altın Portakal Altın Antalya Tamer Karadağlı AK Parti