Dünden beri haber alınamayan 26 yaşındaki Şirin Dilan Erdoğdu bulundu

Zihinsel engelli Şirin Dilan Erdoğdu bugün bulundu. İlk bilgilere göre, Dilan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşlemlerin yapılması için Dilan, Eryaman polis karakoluna götürüldü.

Dünden beri haber alınamayan 26 yaşındaki Şirin Dilan Erdoğdu bulundu

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan zihinsel engelli 26 yaşındaki Şirin Dilan Erdoğdu, dün saat 15.00 sıralarında annesi Türkan Erbil ile evlerinin bahçesini suladıktan sonra, kedilerin su kabını değiştirmek için evden çıktı. O sırada mutfaktan çöp poşeti almak için eve giren annesi geri döndüğünde kızını bulamadı.

Sokakta ve evin yakınındaki parkta kızını arayan anne Türkan Erbil, yine bulamayınca babasına haber vererek, polise kayıp müracaatında bulundu. Sosyal medya kullanıcıları ise Erdoğdu’nun bir an önce bulunması için fotoğrafı paylaşıldı.

DİLAN’DAN GÜZEL HABER

YolTV'nin aktardığına göre; zihinsel engelli Şirin Dilan Erdoğdu bugün bulundu. İlk bilgilere göre, Dilan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşlemlerin yapılması için Dilan, Eryaman polis karakoluna götürüldü. Mahalle muhtarının aktardığına göre, kaçıran kişi sosyal medyadaki paylaşımlar üzerine korkarak Dilan'ı bıraktı.

Etiketler
Karakol Polis