Kaçan kurbanlığın peşinden giden Onur'un son görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, tıp öğrencisi Oner Eker (20), dedesinin dağlık alana kaçan kurbanlık koyununu yakalamak için peşinden gidince kayboldu. Kaybolan Onur Eker'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde dedesinin kaçan kurbanlığını yakalamak için peşinden giden ve ardından kaybolan Onur Eker'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Çalseki yakınlarında bulunan bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Eker'in elinde bir sopa ile yolda yürüdüğü kaydedildi. Tıp Fakültesi öğrencisi Eker'in, sağına soluna baktıktan sonra ise ortadan kaybolduğu görüldü.

'NORMALDE DAĞ- BAYIR GEZMEZ'

Onur'un babası Uğur Eker (44) de "Kurban Bayramı günü kurban ellerinden kaçıyor. Dedesiyle birlikte onu kovalıyorlar. Onur o arada kayboluyor. Dedesi bulamıyor. Ondan sonra ilgili birimlere haber veriyorlar. Arama- kurtarma birimleri gelmiş. Şuan asker- polis herkes tarafından aranıyor. Bir iki yerde de görülmüş.

Ben suya düştüğünden ya da kuyuya düşmesinden korktum. Çok şükür öyle bir şey yok. Şu an bekliyoruz. Onur normalde dağ- bayır gezmez. Öyle hareketi falan da çok seven bir çocuk değildir. Ama akıllıdır da. Efendidir. 'Bir şeye kızdı, gitti' diye düşünsek kızdığı zaman gelir bize söyler. Biz konuşamayacağı insanlar değiliz. Hep de öyle oldu; konuştuk. Çok ilginç bir olay" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ankara Öğrenci Pursaklar