Oto yedek parça ihtiyacı olanlar bu indirimi kaçırmasın

Oto yedek parça ihtiyacı olanlar bu indirimi kaçırmasın

Otomobiliniz için yedek parça arıyor ama bir türlü bulamıyor musunuz? Müjdenizi isteyin, Aloparca.com orijinal oto yedek parçalarını %50’ye varan indirimlerle almanız için burada!

Ford, Renault, Online, Peugeot, Fiat, Toyota, Hyundai, Honda, Volkswagen, Tofaş, Mondial, Volvo, Mercedes, Citroen, Skoda, Audi, Opel de dahil olmak üzere aloparca.com 50’den fazla otomobil markasına ait orijinal yedek parçaları portföyünde bulunduruyor. Aydınlatma aksanından, debriyaj sistemine, direksiyon sisteminden filtre sistemine aradığınız her parçaya rahatça ulaşmanızı sağlıyor. Sadece yedek parça değil, motor yağları ve araç aksesuarları satışı da yapan firma, bu ürünlere ihtiyaçları olan ziyaretçileri için de %50’ye varan indirim imkanları sunuyor.

Aloparca.com’a Dair

Aloparca.com 2012 yılında satış mağazası ile İstanbul’da kurulmuştur. Artan talep ile birlikte daha çok müşteriye ulaşmak ve tüm Türkiye’ye hizmet verebilmek için e-ticaret sitesi olarak da faaliyet göstermeye başlamıştır. Aldığı ödüllerin yanı sıra verdiği hizmet kalitesi ile de orijinal yedek parça dünyasında öncü firma olarak yer almaya başlamıştır.

Kaliteli hizmeti ve profesyonel çalışanları ile müşteri memnuniyetini her zaman birinci sırada tutan bir firmadır. Ürünlere dair merak edilenleri veya müşterilerinin doğru alışverişi gerçekleştirebilmek için bilmesi gerekenleri gerek internet sitesinde gerekse youtube kanalında detaylandırarak anlatmaya özen gösterir. Böylece müşterilerinin en doğru alışverişi en kolay yolla yapmalarını sağlar.

“Sıradaki parça aradığı yedek parçayı bulamayanlara gelsin" sloganı ile yola çıkan firma saydığımız tüm bu desteklerin yanı sıra müşterilerinin bulmakta zorlandığı parçaları bulmasına da yardımcı oluyor. Son olarak da yaz aylarına özel yaptığı %50’ye varan indirimler sayesinde de müşterilerin orijinal yedek parçaları hem kolayca hem de en ekonomik şekilde bulmalarını sağlıyor.