Sedat Peker'den Savunma Sanayi Başkanı'na 'suikast' uyarılı 'otel' sorusu

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir hakkında dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Sedat Peker'den Savunma Sanayi Başkanı'na 'suikast' uyarılı 'otel' sorusu

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sedat Peker'in paylaşımında, "Sen koskoca Türkiye’nin Savunma Sanayi Başkanı’sın. Ya seni getirdikleri otel veya mekan yabancı ülke istihbaratlarıyla kontağı iyi olan bir kişinin oteli idiyse? Ya sana orada suikast yapsalardı? Ülkemizin Savunma Sanayi Başkanı Bu adam beni buraya niye getiriyor diye merak bile etmiyor, kendinin ve ailesinin hesabının ödenmesine ses dahi çıkarmıyor." ifadelerine yer verdi.

Sedat Peker'in paylaşımı şöyle oldu:

1-40 yaşından küçük kardeşlerim, CHP ile ilgili yaptığım paylaşımın amacı, CHP’yi zor durumda bırakmak değildir. Sizle yaptığımız anlaşmaya sadık kalarak yolsuzluk işlerindeki doğru soruyu sorabilme ve de cevabında ısrarcı olabilmeyi size örneklendirmek içindir.

2-Sayın İsmail Saymaz’ın bugünki röportajında şunu öğrendik ki, Savunma Sanayi Başkanımız İsmail Demir elinden tutup her yere getirilebilen ve nereye getirildiğini bile sormaktan aciz birisiymiş. Özrü kabahatinden büyük derler ya...

3-Sen koskoca Türkiye’nin Savunma Sanayi Başkanı’sın. Ya seni getirdikleri otel veya mekan yabancı ülke istihbaratlarıyla kontağı iyi olan bir kişinin oteli idiyse? Ya sana orada suikast yapsalardı?

4-Benim 6 yaşında kızıma gel bir yere gidiyoruz deseler o bile sorar Beni nereye götürüyorsun diye. Ülkemizin geldiği duruma bakın. Devlet aklı kayboldu diyorum, bana inanmıyorsunuz.

5-Türkiyenin en lüks oteline gidiyor, İsmail Saymaz arayınca da Siz arayınca o otel olduğunu anladım diye cevap veren bir başkan. Odalarının geceliği 50-100 bin tl olan otele bizi hiçbir arkadaşımız bugüne kadar bedavadan götürmedi.

6-Ülkemizin Savunma Sanayi Başkanı Bu adam beni buraya niye getiriyor diye merak bile etmiyor, kendinin ve ailesinin hesabının ödenmesine ses dahi çıkarmıyor. (Ve bu adam ülkemizin Savunma Sanayi Başkanlığını yapıyor)

7-Kırk yaşından küçük kardeşlerim, İsmail Saymaz’ın bu röportajını birçok kişi okudu. Ama yukarıdaki soruları kimse sormadı. Her zaman dediğim gibi, önemli olan kimsenin görmediğini görüp doğru soruyu sorabilmektir.

Sedat Peker'den Savunma Sanayi Başkanı'na 'suikast' uyarılı 'otel' sorusu - Resim : 1

Sedat Peker'den Savunma Sanayi Başkanı'na 'suikast' uyarılı 'otel' sorusu - Resim : 2

Etiketler
Sedat Peker Suç örgütü Suikast