7 çocuk babası kuzeninin 'kumalık' teklifini reddettiği için vurulan kız çocuğundan çağrı

Amcasının oğlu tarafından sistematik şekilde taciz edilen ve kumalık teklifini reddedince silahlı saldırıya uğrayan E.K., doktorlara böyle seslendi: Size güveniyorum.

7 çocuk babası kuzeninin 'kumalık' teklifini reddettiği için vurulan kız çocuğundan çağrı

Diyarbakır’da evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş'ın (37) kumalık teklifini reddedince silahsaldırıya uğrayan 16 yaşındaki E.K., doktorlardan kendisini iyileştirmesini istedi.

Evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş, 16 yaşındaki amcasının kızı E.K.'yı kuma almak istedi. E.K. adlı çocuk, kumalık talebini reddedince kuzeni Aslan Karakaş tarafından 4 Şubat günü silahlı saldırıya uğradı.

Saldırının ardından E.K., Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınırken, saldırgan kaçtı. Yaklaşık 3.5 aydır her yerde aranan Aslan Karakaş henüz yakalanamadı.

7 çocuk babası kuzeninin 'kumalık' teklifini reddettiği için vurulan kız çocuğundan çağrı - Resim : 1

‘SİZE GÜVENİYORUM’

Tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde, doktorlarla yaptığı görüşmenin cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıkan E.K., iyileştirilmesi için yardım talebinde bulundu.

Yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen E.K., şöyle konuştu: “16 yaşımdayım. Böyle oldum. Siz değerli hocalarım inşallah iyileştireceksiniz beni. Size güveniyorum. Elinizden geleni yapın. İki aydır yatıyorum, kendimi hiç bırakmadım. Güvendim hep daha iyi olacağım dedim. Beni iyileştirmek için ne olur elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen. Size güveniyorum.”

‘ŞİDDET VE TACİZE UĞRADI’

E.K.’nin annesi N.K. de 23 yıl önce kuma olarak geldiğini, kızının da kaderinin kendisi gibi olmaması için çabaladığını söyledi. N.K., Aslan Karakaş'ın uzun yıllar kızını rahatsız ettiğini ifade ederek, “Kızım ondan 2 yıl şiddet ve taciz gördü. Okumayı çok istiyordu ancak bırakmadılar. ‘İlla ki benimle evleneceksin' diyordu. Kızım ise 'Hayır. Ben senin çocuğun yaşındayım. Nasıl oluyor da sana aşığım diyorsun’ diyordu. Yalvarıyorum, bu adam cezasız kalmasın” diye konuştu. (DHA)

Etiketler
Ağrı Saldırı Silah Taciz