Feyzi İşbaşaran'dan Sedat Peker'e: Dövüşçü diye gönderdiğin avukat benden iki tokat yiyip...

Sedat Peker'in, karakolda avukatıma dövdürdüm açıklamasında bulunduğu eski milletvekili Feyzi İşbaşaran'dan bir açıklama daha geldi. Kendisini dövmeye gelen avukata 2 kere vurduğunu ve yere düşürdüğünü belirten İşbaşaran Peker'e de tepki gösterdi.

Feyzi İşbaşaran'dan Sedat Peker'e: Dövüşçü diye gönderdiğin avukat benden iki tokat yiyip...

Sedat Peker’in yayımladığı son videonun yankıları devam ediyor.

Peker’in "AK Partili bir isim gelip benden ricacı oldu ben de Erdoğan'ın ailesine küfrettiği için bir vekilin karakolda kemiklerini kırdırdım" sözlerinden sonra Feyzi İşbaşaran o vekilin kendisi olduğunu ve kendisini dövdürmek isteyen AK Partili ismin de Metin Külünk olduğunu açıklamıştı.

İşbaşaran bugün Twitter hesabından açıklamalarına devam etti. Peker’in, sahte diplomalı bir avukatı kendisini dövdürmek için göz altında tutulduğu Beyoğlu Emniyet Amirliği’ne gönderdiğini ifade eden İşbaşaran, söz konusu şahsın polislerin yardımıyla içeri girdiğini iddia etti.

ÇAĞLAYAN GİRİŞİNDEKİ SALDIRIYI METİN KÜLÜNK ORGANİZE ETTİ

İşbaşaran, Metin Külünk hakkında da iddialarda bulundu. Külünk’ün bugün Sedat Peker’e sahip çıkmadığını söyleyen İşbaşaran iddialarını şu sözlerle belirtti; “İkinci gün bugün sana sahip çıkamayan AKP Milletvekili Metin Külünk 100 kişi ile geldi, Çağlayan Adliye’sinde çıkan arbedede bir polisin parmağı kırıldı, bir polis de düşüp kafasını yere çarptı ve hastanelik oldu.”

Gözaltına alınmasının nedeninin ise Recep Tayyip Erdoğan’la alakası olmadığını belirten İşbaşaran kendisini Adnan Oktar’ın şikayet ettiğini söyledi.

İşbaşaran son olarak Sedat Peker’e hitaben; “Eşini çocuklarını bırakıp kaçan adam Erdoğan’ın namusunu korumak sana mı düştü. Erdoğan kendi namusunu korur, sen kendi namusunu korumaya bak! Senin kankan, can yoldaşın Adnan Oktar bin yıl ceza aldı. Seni de pek yakında onun yanına gönderirler. Korkunun ecele faydası yok!” ifadelerini kullandı. İşbaşaran’ın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

İşbaşaran'ın açıklamaların tamamı şu şekilde:

"Senin “Dövüşçü” diye gönderdiğin sahte diplomalı avukatın, Beyoğlu Emniyet Amirliğine polis yardımı ile içeri alındı, bana bir tekme attı ve benden iki tokat yiyip yere düştü. -Benim kemiklerim falan kırılmadı,adamın 4 saat tutulduğu odada altına işedi, temizlemek polise kaldı.

İkinci gün bugün sana sahip çıkamayan AKP Milletvekili Metin Külünk 100 kişi ile geldi, Çağlayan Adliye’sinde çıkan arbedede bir polisin parmağı kırıldı, bir polis de düşüp kafasını yere çarptı ve hastanelik oldu. -Bana hiçbir şey olmadı, kemiklerini kırdım palavrası atma!

Gözaltına alınmamın nedeni nedeni, Adnan Hoca denilen delinin şikayeti üzerine oldu. Erdoğan ile hiç ilgisi yoktu. -Eşini çocuklarını bırakıp kaçan adam (!) Erdoğan’ın namusunu korumak sana mı düştü. Erdoğan kendi namusunu korur, sen kendi namusunu korumaya bak!

Senin kankan, can yoldaşın Adnan Oktar bin yıl ceza aldı. Seni de pek yakında onun yanına gönderirler. Korkunun ecele faydası yok!"

Etiketler
Sedat Peker Tokat Karakol Milletvekili